Skip to main content
2017

Indvielse af det nye besøgscenter i Østerild

By 20/09/2017april 14th, 2020No Comments

Lørdag, den 9. september er der officiel indvielse af det nye besøgscenter på Det Nationale Testcenter for Store Vindmøller i Østerild i Thy.

Besøgscentret er et nyt tilbud til de mange gæster, der allerede besøger området for at se de store vindmøller og nyde naturen omkring dem.

 

Testcenteret tiltrækker årligt i omegnen af 30.000 besøgende og med den nye bygning, som huser det nye besøgscenter, bliver der nu mulighed for at fortælle mere indgående om det spændende arbejde, som foregår på testcenteret og indenfor vindenergi i Danmark.

 

Thisted Kommune, DTU og Realdania står bag det nye besøgscenter. Herudover deltager en række partnere med udstillinger: Vindmølleindustrien, Vestas, Siemens, Naturstyrelsen, Museum Thy, Thy Turistbureau og Thy Mors Energi.

 

Partnerne bag projektet er stolte af resultatet. De glæder sig til at tage den nye bygning i brug, og skriver i invitationen:

– Vi vil gerne fejre dette og byder alle – fagfolk, samarbejdspartnere, håndværkere, naboer, turister og andre interesserede – velkommen til indvielse og åbent hus lørdag den 9. september 2017, kl. 12.30, Testcentervej 11A, 7700 Thisted

 

Der vil være taler fra samarbejdspartnere, og energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt vil foretage den officielle indvielse.

 

DSC00114