Skip to main content
2017

Svar på rede hånd om vindmøller

By 23/03/2017april 14th, 2020No Comments

Hvad er fup, og hvad er fakta i vindmølledebatten? Tjek din viden eller mangel på samme i SVAR PÅ REDE HÅND.

 

Hvor meget må en vindmølle støje? Hvorfor beregner man vindmøllestøj frem for at måle den? Hvordan anvendes visualiseringer i planlægningsprocessen?

Det er eksempler på de mange spørgsmål om vindmøller, der besvares i den nye 3. udgave af SVAR PÅ REDE HÅND, som VidenOmVind publicerer i denne uge, og som henviser til viden, der er baseret på seriøse og uafhængige kilder.

Screen Shot 2017 03 23 At 20602 PM

 

SVAR PÅ REDE HÅND giver på grundlag af den nyeste anerkendte viden om vindmøller konkrete svar på en række spørgsmål, der er oppe i debatten. Derudover ønsker VidenOmVind også at få læseren til at forholde sig til nogle af de dilemmaer, som opstår i forbindelse med opstilling af vindmøller. Det sker i form af indsatte diskussionsspørgsmål i tilknytning til de fleste af de problemstillinger, som belyses i publikationen.

 

– Vi håber, at SVAR PÅ REDE HÅND kan kvalificere den heftige og følelsesladede debat om vindmøller og bringe diskussionen op på et mere faktuelt niveau, siger Henrik Vinther, sekretariatsleder i VidenOmVind og ansvarshavende redaktør på publikationen.

 

SVAR PÅ REDE HÅND redigeres og opdateres løbende og udkommer i en ny udgave mindst en gang om året. Den nyeste version kan altid tilgås fra VidenOmVinds hjemmeside. Herfra kan publikationen, der er på 32 sider, også downloades direkte. Endvidere tilbyder VidenOmVind mod betaling at levere tryk af publikationen til alle interesserede.